Tan Apartmanı

 TL
Hasan Yücel Sokak, Çiftehavuzlar, No:22,
Arama sonuçlarınız

Genel Bakış

Tan Apartmanı’yla İstanbul’un nadide dokusuna temas edin. Şehrin en seçkin konumlarından biri olan Çiftehavuzlar’da Tan Apartmanı size lüks olanaklar ve konfor standartlarının maksimumunu vaat ediyor.

Sağlam Yapı tarafından hayata geçirilen konut projesi, var olan birçok sosyal olanağı ile ev sahibi olmak isteyenlere konforun maksimumunu vaat ederek bir ev yaşamının en verimli halini sunuyor. Çeşitli olanakları ile sakinlerine hareketli, lüks bir yaşam sunmayı başarıyor.

Yapı Çiftehavuzlar’da 1090 m²lik alan üzerine tek blok halinde inşa edilmiş. Projede 4+1 daire tipinin mevcut olduğunun altını çizmek gerekiyor. Toplam olarak 21 adet konut, projenin içerisinde yer alıyor.

Çiftehavuzlar’da dingin bir vaha! 

Tan Apartmanı sağladığı olanakları ile sakinlerine huzurlu, lüks ve konforlu bir yaşam vadediyor. Şehrin yoğun akışlı bir yaşam merkezini odağına alan konut projesi yerleşkenin mimari estetiğine direkt olarak uyum sağlarken, aynı zamanda şehirde dingin bir vahayı anımsatıyor. Konumu ile apartman sakinlerinin evlerinden çok da uzağa gitmeden her ihtiyacını lokasyon içerisinde karşılama fırsatı sunuyor. Tan Apartmanı’yla tüm ihtiyaçlarınız ayağınızın altında olacak.

Sosyal olanaklar açısından da birçok avantajı içerisinde barındıran Tan Apartmanı, sakinlerinin konforu için her detaya fazlasıyla önem veriyor. Daire içlerinin geniş hacmiyle bireysel ve aile olarak yaşamaya oldukça elverişli olduğunu söyleyebiliriz. Çiftehavuzlar’ın nezih ruhunun korunduğu incelikli bir yapı olan Tan Apartmanı, mahallecilik adabını korurken size modern bir yaşam alanı sunuyor.

Rota Tan Apartmanı’nı gösteriyor!

Tan Apartmanı sakini olarak yakın mesafedeki alışveriş alanlarında sevdiklerinizle beraber vakit geçirebilir, ihtiyaçlarınızı tek bir merkez üzerinden halledebilirsiniz. Bunun yanında civarda bulunan kafelerde ve restoranlarda sosyalleşebilirsiniz. Kadıköy’ün çeşitli olanaklar vaat ettiği geniş ölçekli lokasyonuna siz de kolaylıkla dahil olarak standartlarınızı tanımlayabilirsiniz. Şehrin içinde olup dinginliği arayanlar için rota Tan Apartmanı’nı gösteriyor. Büyük Kulüp’e de yürüme mesafesinde bulunan yapı size sosyal ayrıcalıklar da sağlıyor.

Anadolu Yakası’nın en nezih semtlerinden birinde ev sahibi olmak isteyenler için Sağlam Yapı tarafından oluşturulan konut projesinin fırsatlarından yararlanabilirsiniz! Yapıyı ziyaret etmek ve bilgi edinmek için iletişim bilgilerini takip edebilirsiniz.

Daire Tipi Metrekare Fiyat Aralığı
4+1 145 m² Fiyat bilgisi güncelleniyor

 

Proje ID: 21159
Odalar: 0
Yatak odaları: 0
Banyolar: 0
Telefon: + 90 (216) 410 9334
Web Sitesi: http://saglamyapi.com.tr/tr/
Email: info@saglamyapi.com.tr
İnşaat Firması: Sağlam Yapı
İnşaat Alanı: 1090 m²
Konut Adedi: 21
Teslim Tarihi: Hemen Teslim
Daire Tipi: 4+1
Metrekare Aralığı: 145 m²
4+1
4+1

    • İletişime Geçin

      Listeleri Karşılaştır

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link

      We are at your service 7 days a week. Leave your information and we will call you.

      Send
      By approving this form, you are agreeing to read and accept our GPDR and Privacy Policy. You are safe, your information is never shared.
      close-link

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link