Yenitepe Kadıköy

 TL
Yumurtacı Abdibey Cd., Fikirtepe, 34720 Kadıköy/İstanbul,
Arama sonuçlarınız

Genel Bakış

Kadıköy’ün kentsel dönüşümle birlikte yükselişe geçen Fikirtepe semtindeki Yenitepe Kadıköy’ün huzurlu ve modernizmi ayağınıza getiren hoş atmosferine davetlisiniz. Huzurlu bir yaşam ararken şehrin içinde olmayı mümkün kılan Yenitepe Kadıköy ulaşım ağlarına yakınlığıyla ayrıcalıklarını sunmaya başlıyor. Anadolu yakası metrobüs hattına çok yakın olan yapı konutların 1. sınıf malzemelerle döşenmesi, yenilikçi alt yapı sistemleriyle zenginleştirilmesi ve yapıya modern yaşam stillerine uygun tasarım anlayışı çerçevesinde doku kazandırılmasıyla yaşamı bir deneyim süreci olarak kılıyor. 7/24 güvenlik hizmetiyle de konforu güvence altına alan Yenitepe Kadıköy profesyonel bina yönetimiyle birlikte hijyenik bakımlarıyla sağlığınıza da dikkat ediyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi içerisinde yer alan proje hayatın güzelliklerini anında yakalamak isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat. Deniz ve adalar manzarası sunan, İstanbul’un dört bir cephesine hakim olmanızı sağlayan bir kompleks. Her tarzda ev ihtiyacını karşılayabilecek durumda olan çeşitli daire tipi seçenekleri ile yaşam beklentileriniz tamamen karşılanacak. Havuz, restoran, kafe ve ticari alanları da içerisinde bulunduran bu eşsiz proje ile sosyal beklentileriniz de fazlasıyla karşılanıyor olacak.

Üçgen formlu 21 katlı binaların bulunduğu projede modern çizgileri ve hayatı güzelleştiren ferah detayları her daire tipinde görmek mümkün. Konutların birbiri arasındaki mesafe ve düzenli yerleşim sayesinde her binadan ve her daireden enfes manzaralar yakalamak mümkün. Kentin siluetine estetik yapılar kazandıran projede yerinizi almamanız için hiçbir sebep yok. Farklı büyüklük ve nitelikteki daireleri, sosyal kompleksleri, spor ve yüzme alanları, ücretsiz otoparkları ile tamamen keyifli bir yaşam sürmeniz için tasarlanmış bu binalarda yaşarken mutluluğu tadacaksınız.

Modernizmi yerinde yakalamak için Yenitepe Kadıköy!

Daireler hangi büyüklükte olursa olsun, her metrekaresi özel olarak tasarlanmış bu özenli konutlarda huzur dolu bir yaşam sizi bekliyor olacak. Değişik daire tipleri ile bireylerin ihtiyaçlarına göre şekil alan konutlar hayal etmeyi mümkün kılan Nuhoğlu İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, Fikirtepe’nin yeni gözdesi olarak karışımıza çıkıyor.

Sizler de bu eşsiz projeyi yerinde deneyimlemeye, Kadıköy’ün havasını solumaya davetlisiniz. Bu eşsiz proje hakkında bilgi almak için Emlaksat.com ekibine danışmayı unutmayın. Kadıköy’ün tarih ve incelikle dokunmuş yarımada ruhuna huzurlu ve modern bir deneyim katan Yenitepe Kadıköy için iletişime geçebilir, konutları siz de görebilirsiniz.

 

Daire Tipi Metrekare Fiyat Aralığı
2+1 110-131 m² Fiyat bilgisi güncelleniyor
3+1 veya diğerleri 150-307 m² Fiyat bilgisi güncelleniyor

 

Proje ID: 22783
Odalar: 0
Yatak odaları: 0
Banyolar: 0
Telefon: 444 4 616
Web Sitesi: www.nuhogluinsaat.com.tr
Email: info@yenitepe.com.tr
İnşaat Firması: Nuhoğlu İnşaat
İnşaat Alanı: 30000 m²
Konut Adedi: 1100
Teslim Tarihi: Hemen Teslim
Daire Tipi: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+2
Metrekare Aralığı: 67 - 307 m²
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
2+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
3+1
4+1
4+1
4+1
4+1
4+1
4+1
4+1
4+1

    • İletişime Geçin

      Listeleri Karşılaştır

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link

      We are at your service 7 days a week. Leave your information and we will call you.

      Send
      By approving this form, you are agreeing to read and accept our GPDR and Privacy Policy. You are safe, your information is never shared.
      close-link

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link