Doğa Marin Caddebostan

 TL
Operatör Cemil Topuzlu Cad., No:143A ,
Arama sonuçlarınız

Genel Bakış

Doğa Marin Caddebostan, size yepyeni bir dünya sunmak üzere tasarlanmış yenilikçi bir proje! Caddebostan’ın tam da kalbinde bulunan ve estetik belirteciyle dikkatleri üzerine çeken konut projesi sizlere Bağdat Caddesi’nin tüm ayrıcalıklarından yararlanma fırsatı sunuyor.

Kadıköy’ün lüks ve nezih caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde Doğa Marin tarafından Doğa Marin Caddebostan konut projesi hayata geçirildi. Kadıköy’ün her yerine çok yakın bir konumda bulunan proje hem konumuyla hem de sosyal olanakları ile göz dolduruyor.

Konut projesi, 1800 metrekare alan üzerine 12 katlı tek bloktan oluşuyor ve kentsel dönüşüm projeleri arasında en dikkat çekicilerden biri olarak yer alıyor. Bağdat Caddesi’nin ışıltılı ve lüks havasına uyum sağlayan mimari yapısıyla adından söz ettiren projede toplam olarak 36 daire bulunuyor.

Çoklu olanakların keyfini çıkaracağınız bir konut projesi Doğa Marin Yapı’dan!

Ayrıca kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmetleri ile güvenli bir site yaşamını sakinlerine vadediyor. Konut projesi, sakinlerinin rahatını ve konforunu her daim önde tutuyor. Doğa Marin Yapı tarafından inşa edilen Doğa Marin Caddebostan projesi, kapalı devre TV ve yangın asansörüyle birlikte sakinlerine güvenli  bir muhitte konforlu bir ev yaşamı sunuyor. Binada bulunan otopark ile de kişisel gereklilikleriniz ön planda tutuluyor. Bunun yanında zamansız ve estetik daire tasarımları ile sakinlerine evlerinde her daim görsel şölen yaşatıyor.

Konut projesinde ikamet ediyorsanız tam olarak da Bağdat Caddesi’nin tüm imkanlarından yararlanabilirsiniz. Bağdat Caddesi’nde bulunan dünyaca ünlü mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda lezzetiyle ün salmış restoran ve kafelerde vakit geçirebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Suadiye Sahili’ne gidip deniz havasını içinizde yaşayabilirsiniz.

İstanbul’un en güzel ve en nezih caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde oturmak ve ayrıca yaşamınızı semtin ayrıcalıklarından yararlanarak geçirmek isterseniz bu konut projesini incelemelisiniz. Doğa Marin Caddebostan projesinin sunduğu sosyal imkanlar ile yaşamınızı konforlu bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Proje ID: 22925
Odalar: 0
Yatak odaları: 0
Banyolar: 0
Fiyat: Fiyat bilgisi güncelleniyor
Telefon: 0212 319 77 43
Web Sitesi: http://www.marinyapi.com/
Email: info@marinyapi.com
İnşaat Firması: Doğa Marin Yapı
Konut Adedi: 36
Teslim Tarihi: 2016

    • İletişime Geçin

      Listeleri Karşılaştır

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link

      We are at your service 7 days a week. Leave your information and we will call you.

      Send
      By approving this form, you are agreeing to read and accept our GPDR and Privacy Policy. You are safe, your information is never shared.
      close-link

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link