Başak Apartmanı

 TL
19 Mayıs Mh., Şemsettin Günaltay Cad., No:122A,
Arama sonuçlarınız

Genel Bakış

Ak Proje harika bir projeyle geliyor! Başak Apartmanı, hayallerinizin de ötesinde bir proje. Ocak 2017’de inşasına başlanan proje, harika lokasyonu ve sunduğu fırsatlar ile dikkat çekiyor.

Göztepe’nin incisi, Başak Apartmanı..

İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Göztepe’de yükselen Başak Apartmanı tek blok halinde inşa edildi. Temel ve Sosyal ihtiyaçlarınızın hepsini karşılama arzusu ile özenle inşa edilen apartman projesi 51 adet daireye ev sahipliği yapıyor.  3+1 ve 4+2 tiplerinde daire seçenekleri sunan Başak Apartmanı 3+1 dairesini 130 m2 büyüklüğünde, 4+2 dairesini ise 200 m2 büyüklüğünde dizayn etmiş ve bu sayede daireler içerisinde geniş ve ferah bir alan yakalanmış. Berrak Apartmanı’nda çocuklarınız ve sizler için özel olarak hazırlanan açık yüzme havuzları, formunuzu koruyabilmenize olanak sağlayan tam donanımlı spor salonu, temiz havayı dolu dolu içinize çekebileceğiniz yürüyüş alanları ve arkadaşlarınızla sosyalleşmek için cafe ve restaurantlar gibi sosyal alanlar da yer alıyor. Nezih bir muhitte bulunması dolayısıyla komşularınızla güzel ilişkiler ve yeni dostluklar kurmanıza zemin hazırlayan proje, hızla satılmakta.

Sosyal olanakları ve ayrıcalıkları içerisinde barındıran bir proje…

Bina bünyesinde apartman önü araç trafiğini önlemek ve park yeri bulma derdini ortadan kaldırmak için hem açık hem de kapalı otopark konumlandırılmış. Kapalı otoparkı şahsi araçlarınız için kullanabilir, açık otoparkta ise misafirlerinizi misafir edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızın hepsini evinize yürüme mesafesinde giderebileceğiniz Başak Apartmanı’nda yaşarken civarda bulunan alışveriş merkezlerinde alışverişinizi yapabilir, eğlence merkezlerinde sanat ve eğlence dolu bir gün geçirebilir, cafe ve restaurantlarda arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Üstelik Erenköy Marmaray ve birçok farklı toplu taşımaya yakın olduğunuz için de şehrin farklı konumlarına da rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Anadolu Yakası’nda sakin ve nezih bir yaşam beklentisi içerisinde olanların da bayılacağı bir semt olan Göztepe’de ev sahibi olmak isteyenler için Ak Proje tarafından titizlikle inşa edilen Başak Apartmanı harika bir fırsat, proje hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler iletişim bilgilerini kullanabilir, Kadıköy’de başka fırsatlarla ilgilenenler ise konut rehberimizde gezintiye devam edebilir. Sayfamız Emlaksat ekibi tarafından sizler için özen ve titizlikle hazırlandı.

Daire Tipi Metrekare Fiyat Aralığı
3+1 130 m² Fiyat bilgisi güncelleniyor
4+2 200 m² Fiyat bilgisi güncelleniyor

 

Proje ID: 22976
Odalar: 0
Yatak odaları: 0
Banyolar: 0
Fiyat: Fiyat bilgisi güncelleniyor
Telefon: 444 07 22
Web Sitesi: https://www.akinsaat.org/
Email: ahmetsivrikaya@akinsaat.org
İnşaat Firması: Ak Proje
Konut Adedi: 51
Teslim Tarihi: Şubat 2018
Daire Tipi: 3+1, 4+2
Metrekare Aralığı: 130 - 200 m²

    • İletişime Geçin

      Listeleri Karşılaştır

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link

      We are at your service 7 days a week. Leave your information and we will call you.

      Send
      By approving this form, you are agreeing to read and accept our GPDR and Privacy Policy. You are safe, your information is never shared.
      close-link

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link