DKY Cadde Suadiye 12

 TL
Suadiye Mh., Kavisli Sk. ,
Arama sonuçlarınız

Genel Bakış

Suadiye’de Bağdat Caddesi’ne paralel olarak DKY İnşaat tarafından inşa edilen DKY Cadde Suadiye 12 konut projesi, estetik tasarımı ve ayrıcalıklarıyla herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Suadiye’nin modern havasını içinde barındıran proje, bu civarda ev sahibi olmak isteyen kişilere güzel fırsatlar sunuyor! DKY Cadde Suadiye 12 projesi, Suadiye’de bin metrekare alan üzerine tek blok halinde inşa edildi. 3+1 daire tipinin bulunduğu projede toplam olarak 12 adet daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 74 ile 100 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Modern ve estetik mimarinin hakim olduğu proje, sakinlerine Suadiye’de geçirecekleri eğlenceli, konforlu ve lüks hayatın anahtarlarını sunuyor.

Modern bir ambiyans içinde, çağdaş bir yaşamla tanışın!

Suadiye’nin eski, aynı zamanda modern havasına uygun bir biçimde inşa edilen konut projesi, bina tasarımıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Titizlikle tasarlanan peyzaj mimarisi ve bina tasarımıyla çevrede bulunan projelerin en iyileri arasında gösteriliyor. Suadiye’nin ve Bağdat Caddesi’nin mimari yapısına dikkat edilerek inşa edilen konut projesi modern ve lüks yapısıyla adından fazlasıyla söz ettiriyor. Ev alırken dikkat edilen en önemli özelliklerden biri de konumdur. Konut projesi oldukça merkezi ve işlek bir konumda yer alıyor. Kadıköy’ün en merkezi alanlarından birine inşa edilen proje Suadiye Tren İstasyonu’nun yanı başına, Bağdat Caddesi’nin üst kısmında bulunuyor. Bu nedenle DKY Cadde Suadiye 12 projesi, sakinlerine İstanbul’un en önemli merkezlerine kolaylıkla gidebilme imkanı da tanıyor. Aynı zamanda Suadiye ve Bağdat Caddesi’nin avantajlarından yararlanma fırsatı da tanıyor. DKY Cadde Suadiye 12 konut projesinde ikamet ediyorsanız Suadiye’nin güzelliklerinden ve Bağdat Caddesi’nin ışıltılı havasından faydalanabilirsiniz. Lezzetiyle ün salmış, gurme lezzetlerin mevcut olduğu restoranlarda sevdiklerinizle beraber yemek yiyebilirsiniz. Civarda bulunan konsept kafelerde günün stresini üzerinizden atabilirsiniz. Aynı zamanda civarda bulunan mağazalardan bol bol alışveriş yapabilirsiniz. Konut projesini dairelerin içerisine ankastre seti, balkon, ebeveyn banyosu ve giyinme odası gibi seçeneklerini sunuyor. Konut projesinde daireler modern mimariye uyum sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Bunun yanında sakinlerine dairelerini kendi zevklerini yansıtabilecekleri şekilde yeniden tasarlama fırsatı da sunuyor. Suadiye gibi nezih ve huzurlu bir semtte oturmak ve ayrıcalıklar dolu bir sitede yaşamak isterseniz DKY Cadde Suadiye 12 projesini inceleyebilirsiniz. Bağdat Caddesi’nin ışıltılı ruhunu içinizde hissedebilir ve ev yaşamınızı daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Daire Tipi Metrekare Fiyat Aralığı
3+1 74 – 100 m² Fiyat bilgisi güncelleniyor

 

Proje ID: 24269
Odalar: 0
Yatak odaları: 0
Banyolar: 0
Fiyat: Satışı tamamlandı
Telefon: 444 9 359
Web Sitesi: www.dkyinsaat.com
Email: info@dkycadde.com
İnşaat Firması: DKY İnşaat
İnşaat Alanı: 1000 m²
Konut Adedi: 12
Teslim Tarihi: Hemen Teslim
Daire Tipi: 3+1
Metrekare Aralığı: 74 - 100 m²
3+1 A
3+1 A
3+1 B
3+1 B
3+1 C
3+1 C

    • İletişime Geçin

      Listeleri Karşılaştır

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link

      We are at your service 7 days a week. Leave your information and we will call you.

      Send
      By approving this form, you are agreeing to read and accept our GPDR and Privacy Policy. You are safe, your information is never shared.
      close-link

      Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bilgilerinizi bırakın, sizi arayalım.

      Gönder
      Bu formu onaylayarak KVKK ve Gizlilik Politikamızı okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz. Güvendesiniz, bilgileriniz asla paylaşılmaz.
      close-link